info@kresevo.ba +387 (0) 30 806 602

Restoran „Regius“

1_thumb.jpg

A la carte restoran Regius sa predivnom ostakljenom terasom iznad rijeke Kreševčice Vaš je kutak za gastronomski užitak. Restoran Regius je kulinarska oaza hotela Adriale, specijaliziran za ukusnu hranu od svježih sastojaka pripremljenu od strane našeg kulinarskog tima. Svojom jedinstvenom ponudom pomjera granice kreševske kuhinje. Ležerna ali otmjena atmosfera čini ga savršenim za večeru s prijateljima, obitelji ili poslovnim partnerima. Utemeljen na predanosti našeg osoblja, Restoran Regius pružit će Vam nezaboravno iskustvo svaki put kad kročite kroz naša vrata.

 

Restoran „Stari ribar“

restoran-stari-ribar_1.jpg

Restoran „Stari ribar“ se nalazi u Rakovoj Nozi, na pola puta između Kreševa i Kiseljaka. Raspolaže sa 28 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U sastavu ugostiteljskog kompleksa je bazen, najveći u široj okolici, koji se opskrbljuje čistom vodom iz bunara. Tu je i ribnjak sa nekoliko vrsta ribe, bašta, ali i poseban dio restorana ''skriven'' u sjenci obližnje smrčeve šume. Da ništa nebi nedostajalo, tu je i igralište za djecu, a sve je ''uokvireno prelijepim cvjetnim nasadima.

 

Restoran „Ribnjak“

118485651_3171836699520341_6482309878583352465_o.jpg

Restoran „Ribnjak“ idealno je mjesto za obiteljski odmor, zabavu i sport, ali i poslovne i svečane objede i koktele. Jedinstven ambijent u srcu prirode, na samom izvoru rijeke Dragušnice, predstavlja pravi izbor za one koji traže odmor od svakodnevnih napora. S tradicijom još od 1995.godine Ribnjak nudi jela tradicionalne domaće i internacionalne kuhinje. Preporučuje se već svima poznata i uvijek svježa pastrmka, kao i domaći specijaliteti ispod peke. Gostima Ribnjaka, na raspologanju je teniski teren na zemljanoj podlozi kao i dječije igralište. A  onima koji žele produžiti svoj boravak, na raspolaganju su tri smještajne jedinice sa potpunim komforom.

 

Motel „Lúka“

20785807_1367072740066460_5814549506402767752_o.jpg

Kada je u pitanju gastronomska ponuda, Motel „Lúka“ u Deževicama ima mnogo toga za ponuditi. Podignut u opuštajućem seoskom ambijentu, uz rijeku Nevru, nudi tradicionalna jela ovog kraja, ali i ona iz internacionalne kuhinje, pa je gurmanski užitak neizbježan. Također, u restoranu se pripravlja riba uzgojena u vlastitom ribnjaku. U okolini su brojna nalazišta minerala i kristala, nekoliko pećina, vrelo Sv. Jakova. Tu su i brojne označene planinarske i biciklističke staze pa je „Lúka“ pun pogodak za višednevni odmor, te u svojoj ponudi ima četiri spavaće sobe, koje sa pogledom na prirodu oduzimaju dah.

 

Restoran „Široka ulica“

 

Restoran „Široka ulica“ se nalazi u samom gradskom središtu, a svojim gostima nudi vrhunske domaće delicije i ugodnu atmosferu za opuštene, ali i poslovne razgovore.

 

„Planinarski dom na Lopati“

„Planinarski dom na Lopati“ nalazi se na sjeveroistočnim padinama planine Bitovnje, na istoimenom proplanku okruženom mješovitom listopadno-crnogoričnom šumom. Dom je građen u kombinaciji kamen-drvo. Ima podrum, prizemlje, kat i potkrovlje. Strujom se opskrbljuje iz električnog agregata i solarnih panela, a vodom iz vlastitog vodovoda. Ukupno posjeduje 50 ležaja. Dom je prepoznatljiv po domaćinskoj atmosferi i pripravljanju tradicionalnih jela, pa tako na Lopati, osim standardnih domaćih jela, možete pojesti keške, puru, kiseli kupus. Planinarski dom je otvoren vikendom i po najavi.

Ostalo

Oni koji su u žurbi ili u prolazu će također nešto pojesti u Kreševu jer se uz glavnu cestu nalaze dva grilla koja pripravljaju raznolika jela sa žara ali i gotova dnevna jela. „Bistro Makaza“ se nalazi na Trosci, a „SUR LiV“ je u Kreševu.

Najnovije na portalu

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Općina Kreševo

Fra Grge Martića 62, 71260 Kreševo

telefon: +387 (0) 30 806 602

opcina@kresevo.ba

Sva prava pridržana - 2007-2024 Općina Kreševo
Design and development SIK computers

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje.

Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića