• PODSTRANICE

Dom zdravlja nabavio novo vozilo

Vozni park Doma zdravlja Kreševo bogatiji je za novo vozilo.

Opširnije...Vozilo  „dacia duster laurente“, vrijedno oko 30.000 KM, nabavljeno je sredstvima Vlade Republike Hrvatske, odnosno Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, te, manjim dijelom, sredstvima Doma zdravlja Kreševo.

Čelnici spomenutog ministarstva su, naime, bili vrlo zadovoljni načinom na koji je kreševski Dom zdravlja proveo aktivnosti prigodom objedinjene nabave pet sanitetskih vozila

Dom zdravlja nabavio aparat za ultrazvučni pregled

U Domu zdravlja Kreševo u funkciju je stavljen novi aparat za ultrazvučni pregled.  
Opširnije...
Aparat je nabavljen sredstvima koja je Vlada Republike Hrvatske osigurala putem natječaja Državnog ureda za Hrvate izvan RH. Podsjetit ćemo da su 2014. godine na isti način osigurana sredstva za kupovinu sanitetskog vozila za Dom zdravlja Kreševo.

Novi aparat značajno će poboljšati kvalitetu zdravstvenih usluga u Domu

Gradi se parking uz zgradu Doma zdravlja, čisti se jaz u Zidu

Ovih dana u toku su radovi na izgradnji parkinga uz zgradu Doma zdravlja Kreševo.
Opširnije...Financira ih Općina, a odluka je donesena zbog vječite gužve ispred Doma zdravlja i nedostatka parkinga, zbog čega se nerijetko, unatoč brizi zaposlenih, desi da vozila s težim i teško pokretnim pacijentima ne mogu doći do ulaza.
U Zidu su, pak,  u toku radovi na čišćenju

Radovi u Domu zdravlja

U Domu zdravlja Kreševo ovih dana traju radovi na sanaciji vodovodne i kanalizacijske mreže, obavljeno je opremanje stomatološke ambulante, uskoro započinju zahvati na uređenju lijevog krila zgrade, a bit će nabavljeno i novo sanitetsko vozilo.
Opširnije...U stomatološkoj ambulanti Doma zdravlja Kreševo postavljena je nova stomatološka stolica, a radi se o donaciji Vlade Republike Kine, u sklopu koje je 40 domova zdravlja i srodnih ustanova, uz stolicu, dobilo i sterilizator, kompresor i ostalu popratnu opremu. Donacija Domu zdravlja Kreševo vrijedna je 17.896,73 američka dolara, realizirana je posredstvom Ministarstva civilnih poslova BiH, a ugovorom o donaciji obuhvaćeno je još 36 zdravstvenih ustanova u BiH. 

ZANIMLJIVOSTI IZ KREŠEVA

Kalendar događaja

Rujan 2020
N P U S Č P S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

FOTO GALERIJE

fotogalerije2017btn2

footer_logokresevoba.png

Općina Kreševo
FRA GRGE MARTIĆA 49
71260 KREŠEVO

+387 (0) 30 806 602
opcina@kresevo.ba

O KREŠEVU

Općina Kreševo nalazi se u Središnjoj Bosni u Srednjobosanskom Kantonu/Županiji, a zauzima prostor od 150 km2.Općina Kreševo graniči sa općinama: Kiseljak, Fojnica, Konjic i Hadžići.

VIŠE O KREŠEVU

fbicon.pnginicon.pngyticon.png

Copyright © 2017. Službene stranice Općine Kreševo. Design & development SIK computers

designer17.png