info@kresevo.ba +387 (0) 30 806 602

slika 1 potpisivanje

 

U prostorijama JU Dom zdravlja Kreševo danas je potpisan Ugovor vezan za realizaciju projekta „Vanjsko uređenje dvorišta i parkirališta JU Dom zdravlja Kreševo“

Ugovore su potpisali ravnateljica JU Dom zdravlja Kreševo prim. dr. Olivija Vukoja-Bradara i predstavnik izvođača radova, poduzeća „T.W.I.“ d.o.o. Kiseljak, direktor Sahir Mustajbegović. 

Nakon izrade idejnog i glavnog projekta, odnosno investicijsko-tehničke dokumentacije za realiziju navedenog projektate provedenog postupka javne nabave, kao najpovoljniji ponuditelj za izvoditelja radova izabrano je poduzeće „T.W.I.“ d.o.o. Kiseljak. Vrijednost ovog Ugovora iznosi 145.746,90 KM sa PDV-om, dok je ukupna vrijednost cjelokupnog projekta procijenjena na 160.000,00 KM, što osim spomenutih radova uključuje i usluge izrade idejnog i glavnog projekta, pribavljanje potrebnih dozvola, te usluga nadzora.

Važno je napomenuti da je najveći dio sredstava, 120.000,00 KM, osigurala Vlada Županije Središnja Bosna – Ministarstvo zdravstva i socijalne politike KSB. 

Vanjsko uređenje dvorišta i parkirališta JU „Dom zdravlja Kreševo“, ima za cilj stvaranje ugodnijeg okruženje za pacijente, siguraniji i lakši pristup zdravstvenoj ustanovi, rješavanje problema koji se odnosi na čišćenje snijega tijekom zime, što u konačnici doprinosi općem poboljšanju uvjeta rada i kvaliteti pružanja usluga zdravstvene skrbi u općini Kreševo.

 

SLIKA VANJSKO UREDENJE IDEJNI 1 3

Najnovije na portalu

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Općina Kreševo

Fra Grge Martića 62, 71260 Kreševo

telefon: +387 (0) 30 806 602

opcina@kresevo.ba

Sva prava pridržana - 2007-2024 Općina Kreševo
Design and development SIK computers

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje.

Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića