info@kresevo.ba +387 (0) 30 806 602

Nacelnici_travnik.jpg

U Travniku je jučer održan redovni susret koordinacije načelnika s područja Srednjobosanskog kantona s ciljem usvajanja značajnih zaključaka, kao i razmatranja drugih važnih pitanja vezanih za suradnju jedinica lokalne samouprave sa područja Središnje Bosne.

Na sastanku je sudjelovao Renato Pejak, načelnik općine Kreševo.

Načelnici su se osvrnuli na informacije s 11. sjednice predsjedništva skupštine Saveza općina i Gradova FBiH, posebno ističući problematiku zabrane raspolaganja državnom imovinom te zaključke sa sastanka Saveza općina i Gradova FBiH s Visokim predstavnikom u BiH. Načelnik općine Kiseljak, Mladen Mišurić – Ramljak, koji je i predsjednik predsjedništva skupštine Saveza općina i Gradova, iznio je detalje o ovim temama.

Tijekom susreta, prezentirana je i informacija o upućenoj inicijativi za izmjenu i dopunu Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja. Ovo je također bila prilika za razgovore o strateškim projektima u lokalnim jedinicama, prometnoj infrastrukturi te projektima od iznimne važnosti za lokalne zajednice.

Ovakvi susreti su od velike važnosti u jačanju suradnje među općinama unutar Srednjobosanskog kantona te u rješavanju ključnih pitanja koja se tiču lokalne zajednice. Kroz dijalog i zajedničko djelovanje, načelnici su pokazali predanost ostvarivanju napretka i dobrobiti svojih građana.

U skladu s tim, planira se daljnje redovno održavanje sličnih susreta kako bi se kontinuirano radilo na unapređenju lokalne samouprave i osiguralo prosperitetna budućnost za Srednjobosanski kanton i njegove stanovnike.

f587deeb-eaa8-4e97-a551-cd18623178a2_1.jpg

Najnovije na portalu

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Općina Kreševo

Fra Grge Martića 62, 71260 Kreševo

telefon: +387 (0) 30 806 602

opcina@kresevo.ba

Sva prava pridržana - 2007-2024 Općina Kreševo
Design and development SIK computers

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje.

Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića