opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Danas je u Travniku zaključen Ugovor o implementaciji odobrenih sredstava između Ministarstva gospodarstva Županije Središnja Bosna, koje je zastupao ministar Sedžad Milanović, i Općine Kreševo, koju je zastupao općinski načelnik Radoje Vidović.
Uggovor 1
Potpisivanjem ovog ugovora spomenuto ministarstvo se obvezalo dodijeliti Općini Kreševo financijska sredstva u iznosu od 34.000 KM, a Općina se obvezala implementirati svoj program, usvojen od Vladinog Stručnog povjerenstva  za izbor korisnika sredstava sa pozicije "Transfer za poticaj gospodarstvu" za 2015. godinu.
Cilj Ugovora je poticanje lokalne uprave na donošenje prostornih planova i uvrštavanje poduzetničkih, specijaliziranih i industrijskih zona u isti, poticanje izgradnje poduzetničkih zona kako bi se prostor Županije Središnja Bosna učinio konkurentnim za strana i domaća ulaganja (u poduzetništvo) u odnosu na zemlje okruženja, izrada projekata i druge strateško-planske dokumentacije za poduzetničke zone te opremanje postojećih zona. Rok za implementaciju programa je 12 mjeseci.
Uggovor 2

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17