• PODSTRANICE

Sastanak čelnika Šumskogospodarskog društva „Šume Središnje Bosne“ s načelnicima općina županije Središnja Bosna

U zgradi direkcije Šumskogospodarskog društva „Šume Središnje Bosne“ u Donjem Vakufu održan je sastanak čelnika Društva s načelnicima općina koje pripadaju županiji Središnja Bosna.
Opširnije...

Na sastanku su razmatrane informacije i prijedlozi vezani za trenutnu i suradnju ŠGD i općina u narednom razdoblju.

Sastanku je nazočio i načelnik Općine Kreševo Renato Pejak. On je direktora ŠGD Vildana Hajićaupoznao s problemima s kojim

Javni poziv organizacijama civilnog društva, neformalnim grupama i pojedincima za dostavu projektnih prijedloga

Projekt “Dijalog za budućnost” je zajednička inicijativa Predsjedništva BiH i Ujedinjenih nacija (UN). Razvojni program Ujedninjenih nacija (UNDP), Agencija za zaštitu prava djece (UNICEF) i Organizacija UN-a za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO), u suradnji sa Predsjedništvom BiH, će kroz tri glavne komponente projekta: Platformu dijaloga, program grantova i komunikacije, u periodu od 18 mjeseci, raditi na povećanju angažmana građana u izgradnji mira i unaprijeđenju stavova i mišljenja o suživotu, izgradnji povjerenja i međukulturalnom razumjevanju.
Opširnije...

Planinarska društva "Bitovnja" i "Vranica" pozivaju na akciju pomoći poplavljenim područjima

O B A V I J E S T
Planinarsko društvo "Bitovnja" Kreševo u suradnji sa Planinarskim društvom "Vranica" Fojnica pokreće akciju pomoći područjima koja su zahvaćena poplavama. Akcija se odnosi na čišćenje prostora nakon povlačenja vode. Prva akcija planirana je za nedjelju, 25.V. Radi organizacije potrebno je da se svi zainteresirani jave do petka na 063/ 334-835 iili 063/ 420-669. Zajedno možemo puno!!!

NOVI PRIMJERCI MATIČNIH KNJIGA I OBRAZACA IZ MATIČNIH EVIDENCIJA

Opširnije...

Općina Kreševo je dana, 12.VI.2013. godine u prostorijama Federalnog MUP-a u Sarajevu preuzela nove primjerke matičnih knjiga i obrazaca iz matičnih evidencija.

Izdavanje novih izvoda i upotreba matičnih knjiga otpočet će 17.VI.2013. godine (ponedjeljak), a sukladno novom Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o obrascima i drugim aktima iz matičnih knjiga.

Održana prva sjednica Savjeta za društvene djelatnosti

Opširnije...Odlukom Općinskog načelnika broj 02-02-53/13 od 09.I.2013. godine utemeljen je Savjet za društvene djelatnosti s ciljem unapređenja odnosa između javnih ustanova, vjerskih institucija, kulturnih i sportskih organizacija, odnosno nevladinih organizacija i Općine Kreševo. Savjet ima savjetodavnu, stručnu i koordinacijsku ulogu u rješavanju aktualnih pitanja iz područja zdravstva, obrazovanja, kulture i sporta na području općine Kreševo. Savjet čine: ravnatelji obje škole,

Sastanak s ciljem oživljavanja rada općinskog Sportskog saveza

Opširnije...Večeras je u općinskoj vijećnici održan sastanak sportskih djelatnika s područja naše općine koji bi trebao rezultirati skorom obnovom rada općinskog Sportskog saveza. U ime općinske administracije bio je nazočan savjetnik načelnika Općine, Zdravko Marijanović, a sastanak je vodio dosadašnji predsjednik saveza, Željko Puljić. Pozivu da sudjeluju u radu sastanka odazvali su se predstavnici svih klubova koji djeluju na području naše općine, a

IZBOR ZA NAJBOLJE DVORIŠTE

colorful-flower-garden_1373-544.jpg

ZANIMLJIVOSTI IZ KREŠEVA

Kalendar događaja

Rujan 2020
N P U S Č P S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

FOTO GALERIJE

fotogalerije2017btn2

footer_logokresevoba.png

Općina Kreševo
FRA GRGE MARTIĆA 49
71260 KREŠEVO

+387 (0) 30 806 602
opcina@kresevo.ba

O KREŠEVU

Općina Kreševo nalazi se u Središnjoj Bosni u Srednjobosanskom Kantonu/Županiji, a zauzima prostor od 150 km2.Općina Kreševo graniči sa općinama: Kiseljak, Fojnica, Konjic i Hadžići.

VIŠE O KREŠEVU

fbicon.pnginicon.pngyticon.png

Copyright © 2017. Službene stranice Općine Kreševo. Design & development SIK computers

designer17.png