opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Narednog vikenda će, u organizaciji Zavičajne udruge „Kreševski citrin“, biti održan 6. geo-kamp.

Geo-kamp počinje u subotu, 21.VI., okupljanjem sudionika ispred prostorija Udruge (od 9 do 10 sati). Posjetitelji potom polaze na dogovorene lokalitete. Traženje i iskop minerala na programu je do 17 sati, nakon čega slijedi okupljanje na Zečevu, gdje će biti upriličeno  zajedničko druženje te izbor najljepšeg kristala pronađenog na ovogodišnjem geo-kampu.

Svi sudionici trebaju ponijeti alat potreban za rad na terenu (kramp, čekić i sl). Dio alata posjeduje i Udruženje i dat će ga na korištenje.

Oni koji planiraju noćiti, trebaju ponijeti šator i opremu za kampiranje. Na kampu mogu se za prenoćište koristiti i dva objekta, i to: „Citrin House“ i Šumarska kuća, ukupnog kapaciteta 25 ležaja, uz obavezno nošenje vreće za spavanje. Prednost u spomenutim objektima imaju djeca i sudionici iz udaljenijih krajeva. Svi koji žele prenoćiti u komercijalnim objektima, mogu to obaviti u motelima, koji su od kampa udaljeni 5-6 km (cijena je 30 KM po osobi za noć).

Sudionici također trebaju ponijeti i hranu za minimalno jedan obrok, a na Zečevu će svi moći dobiti ćevape i kobasice po prihvatljivim cijenama. Također će u ponudi biti i sokovi te neizbježni veseli šank sa točionikom i pivom.

U nedjelju su slobodne aktivnosti i iskop po želji na drugim lokalitetima. Sve ostale informacije mogu se dobiti kod čelnika Udruge (Jozo Puljić Kisa 063 134- 518, Alojz Filipović, 063 366 757). 


Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17