opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Tko se može prijaviti na ovaj Javni poziv? 

Na ovaj Javni poziv moći će se prijaviti fizičke osobe, te samostalni poduzetnici/obrti, i poduzeća koja su registrovana manje od godinu dana prije objave ovog Javnog poziva i bave se preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili primarnom poljoprivrednom proizvodnjom u BiH. U okviru ovog Javnog poziva na raspolaganju su 1,3 miliona KM, a sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi od 20.000 KM do 80.000 KM.

Javni poziv je objavljen 19. prosinca 2022. godine, te se prijave mogu podnijeti od 26. prosinca 2022. godine, a krajnji rok za prijavu je 17. veljače 2023. godine, do 15:00 sati. 

Prijave se podnose isključivo putem elektronskog sustava dostave prijava https://javnipoziv.undp.ba/  koji je osigurao EU4AGRI projekt. Dostavljanje prijava u bilo kojem drugom formatu (e-mail, pošta, fax i sl.) nije prihvatljivo, te prijave dostavljene na taj način se neće uzeti u razmatranje. Instrukcije za korištenje online platforme možete pronaći na: javnipoziv.undp.ba. Svi zainteresovani mogu pristupiti Javnom pozivu putem službene web stranice projekta www.eu4agri.ba.

Promocija Javnog poziva će se raditi putem društvenih mreža i kroz realizaciju info sesija u nekoliko gradova u BiH. Mjesta i termini održavanja ovih info sesija će biti objavljeni na oficijelnoj stranici projektawww.eu4agri.ba.

Prva online INFO sesija bit će održana u mjesecu prosincu, putem Facebook stranice EU4AGRI.

Korak 1: Kako se prijaviti na javni poziv?

Korak 1: Pročitajte dokument Smjernice za podnosioce prijava u kojem se nalaze sve informacije o kriterijima javnog poziva, načinu popunjavanja i dostave prijave.

Korak 2: Prateća dokumentacija za prijavu na javni poziv:

Prilog 1a. Obrazac prijave – fizičko lice

Prilog 1b. Obrazac prijave – samostalni poduzetnik/obrt ili poduzeće

Prilog 2a. Suglasnost podnosioca prijave – fizičko lice

Prilog 2b. Suglasnost podnosioca prijave – samostalni poduzetnik/obrt ili poduzeće

Prilog 3. Izjava o drugim bespovratnim sredstvima

Prilog 4. Izjava o poslovanju u skladu sa UN globalnim principima

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva mogu se dostaviti putem formulara za pitanja na web stranici https://javnipoziv.undp.ba/ u periodu od 26.12.2022. do 10.02.2023. godinedo 15:00 sati. Na sva pitanja koja stignu prije ili poslije navedenog roka neće se odgovarati.

 

03-video-photo.jpg

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17