opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Udruženje poslovnih žena u BiH, u partnerstvu s Općinom Kreševo poziva žene, a posebno poduzetnice ili one koje imaju poslovnu ideju s područja ove općine na savjetovanje koje će se održati 07.03.2022. godine u općinskoj Vijećnici Kreševo s početkom u 18:00 sati.
U okviru savjetovanja će se predstaviti projekt „Osnažene žene za snažne zajednice/Podrška poticajnom okruženju za razvoj poduzetništva žena u FBiH“ koji je financiran od strane Gender centra FBiH iz sredstava FIGAP II Programa.

Cilj savjetovanja je da se identificiraju specifične potrebe lokalne zajednice u oblasti razvoja poduzetništva žena, te predlože i implementiraju aktivnosti u skladu s identificiranim potrebama, a u suradnji s lokalnom upravom. Prisutne će biti upoznate s mogućnostima za unaprjeđenje svog poslovanja, rada i života koje nude institucije FBiH, Gender Centar FBiH ali i Udruženje kroz svoje programe i aktivnosti.

Prilikom savjetovanja će se kroz razgovor s prisutnim uraditi analiza trenutnog stanja u lokalnoj zajednici, ali će se istovremeno promovirati pozitivni primjeri – priče poduzetnica.

Savjetovanju će prethoditi potpisivanje Sporazuma o suradnji između Općine Kreševo i Udruženja poslovnih žena u BiH.

- 07.03.2022. u 18:00 sati - Savjetovanju za poduzetnice koje će se održati u Vijećnici općine Kreševo.

 

Osnažene_upz_kresevo.jpg

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17