opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Namjera je Fondacije da se u što skorijem periodu, a najdalje do kraja 2022.godine digitalizira što veći broj dvorana u gradovima i općinama u Federaciji BiH i da se tako omogući što većem broju stanovnika da u isto vrijeme kad i u velikim centrima Bosne i Hercegovine i Balkana pruži mogućnost da pogledaju sva velika BH i regionalna filmska ostvarenja kao i aktualne filmske naslove iz europske i svjetske produkcije.

Shodno navedenom, Upravni odbor Fondacije za kinematografiju Sarajevo poziva sve zainteresirane lokalne zajednice (Općine ili Gradovi) ili Javne ustanove iz Federacije BiH da se u narednom periodu a zaključno sa 20. ožujkom 2022.godine obrate inicijalnim pismom namjere u kojem trebaju pored zainteresiranosti za ulazak u projekt navesti i osnovne informacije o dvoranama kojima upravljaju (broj mjesta, prateća infrastruktura i osnovne podatke o lokalnoj zajednici koja gravitira toj dvorani).

Svoje inicijalno pismo namjere svi zainteresirani javni pravni subjekti treba da pošalju putem e-mail na adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a za sve potrebne informacije mogu kontaktirati odgovorne u Fondaciji na broj tel: 033 206 704.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

 

fondacija_za_kinematografiju.jpg

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17