opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

MIS - Mesna industrija Stanić počela je s proizvodnjom u Europskoj Uniji, točnije u Republici Hrvatskoj, u objektu prve kategorije po EU standardima.
MisMis

"Zbog poslovnog uspjeha i konstantnog širenja asortimana Mesne industrije Stanić na području BiH, Uprava je donijela odluku da i na tržištu Europske Unije pokuša postići isti cilj. Novi pogon, koji se nalazi 45 kilometara od Zagreba, sastoji se od suvremeno opremljene klaonice dnevnog kapaciteta klanja od 240 goveda, te prerade od 15 tona dnevno", navodi se u priopćenju Mesne industrije Stanić.

"Širenje na tržištu EU će se temeljiti na partnerstvima na bazi franšiznog poslovanja, čime želimo postići široku dostupnost i još veću prepoznatljivost naše tvrtke i na tržištu EU. Sigurni smo da iz nove klaonice možemo odgovoriti na sve potrebe tržišta kada je u pitanju snabdjevanje prodajnih objekata (mesnica), tako i na potrebe za sirovinom za preradu svih vrsta junećeg i svinjskog mesa. Nova klaonica omogućava nam da osiguramo kvalitetu europskog standarda, efikasnost u snabdijevanju skladišta poslovnih partnera za daljnju podaju, a sve po cijenama i uvjetima po kojima trenutno uvoze.

Mesna industrija Stanić je zahvaljujući spoju dugogodišnje tradicije, kvalitete, i široke dostupnosti svojih proizvoda došla na vodeće mjesto što se tiče mesnih industrija na tržištu BiH. Prepoznatljivost Mesne industrije Stanić i njegog brenda MIS je i u širokoj ponudi visokokvalitetnog svježeg mesa koje je dostupno širom BiH u franšiznim objektima MEGA.  

Otvoreni smo  za dogovor i sve oblike poslovne suradnje – kako isporuke za daljnju prodaju, tako i putem Franšize ukoliko za to postoji interes.

Pozivamo sve zainteresirane za otvaranje objekata na bazi franšiznog  poslovanja da nas osobno posjete u uredu u Kreševu, na adresi Velegošće b.b., ili da nas kontaktiraju na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj: 030-807-080, putem kojeg mogu dobiti i ostale informacije", stoji u priopćenju.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17