opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalificirane proizvođačke organizacije da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za unapređenje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama u sektoru jagodastog voća te na taj način doprinesu uspostavljanju konkurentnog poljoprivrednog sektora.
JV

Zainteresirane organizacije legalno registrirane u skladu sa zakonima BiH paket Javnog poziva mogu preuzeti na linku http://www.akta.ba/bs/Tender/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-poboljsanje-konkurentnosti-i-pristupa-trzistima-proizvodackim-organizacijama-(po)-za-sektor-jagodastog-voca/277570

Zahtjevi moraju biti dostavljeni u ured USAID/Sweden FARMA II projekta u Sarajevu ili Tuzli, ne kasnije od 16 sati, na dan 15.IX. ove godine.

Bit će organiziran i informativni sastanak (16.VIII. u 11 sati), na kojem će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva. Sastanak će biti održan u uredu projekta u Sarajevu, Fra Anđela Zvizdovića 1, UNITIC B, 18 sprat (dolazak potvrditi putem e-maila do 10.VIII. u 11 sati).

Sva pojašnjenja i uputstva će biti objavljena putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na stranici projekta.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17