opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U Deževicama je jučer, u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, počeo šesti po redu petodnevni kamp „Mali putokazi u život“, prožet edukativnim, zabavnim i kreativnim sadržajima.
Putokazi

Na kampu se okupilo 45 mladih iz domova „Selo mira“ iz Turije, Dječjeg doma „Tuzla“ iz Tuzle, Dječjeg doma „Dom porodica“ iz Zenice i mladi iz doma „Bjelave“ iz Sarajeva. Nakon što su mladi pristigli u Deževicame, smjestili se u šatore te podijelili u grupe, uslijedio je službeni program kampa.

Na samom početku sudionike je pozdravio je prof. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih (NCM) „Ivan Pavao II.". On se zahvalio mladima na dolasku, ali i župniku domaćinu, vlč. Marinu Mariću na dobrodošlici te prilici da se ljetni kampovi i ove godine održavaju u ovoj župi. Sve sudionike kampa pozdravili su i župnik, vlč. Marin Marić, djelatnici NCM „Ivan Pavao II.“ Renata Vrdoljak i Ivica Kustura te ovogodišnji tim trenera i volontera Centra koje su kroz igricu upoznavanja i podjelu u grupe uveli mlade u program kampa koji se završava u utorak, 12. srpnja.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17