opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U nedjelju je priređeno još jedno lijepo druženje, a i povod je bio vrijedan pozornosti: Rukometni klub "Kreševo" je, naime, proslavio četvrtu obljetnicu osnutka te obilježio prvu godinu djelovanja u punom kapacitetu.
Rkm 1

Restoran "Stari ribar" bio je premal da primi sve zvanice koje su došle kako bi zajedno sa članovima Kluba proslavili spomenute jubileje. Više od stotinu gostiju, među kojima su bili i predstavnici tvrtki i radnji „Boreas“ i „Stanić Beverages“, EPS „Laštro“, MIS, „Stamal“, „Nevra“, „Metalos“, „Sarajevski kiseljak“, „Foto Pavlović“, cvjećarna „Palma“, kao i Općine Kreševo te Srednje škole Kreševo,, uživali su u nezaboravnoj večeri.

Predstavnici Kluba iskoristili su ovu priliku kako bi se još jednom zahvalili na potpori koju su dobili i dobivaju te su svima koji su ih podržavali u proteklom razdoblju uručili zahvalnice, a za izuzetan doprinos i potporu u radu i prigodne poklone. Dres rukometne reprezentacije Hrvatske s potpisima svih reprezentativaca uručen je predstavnicima „Stanić grupe“, dok će dres i lopta s potpisima svih članova RK "Kreševo" krasiti vitrine EPS „Laštro“.

Prelijepa večer završena je rođendanskom tortom te obećanjem svih predstavnika Kluba da će se i u budućnosti potruditi opravdati povjerenje koje im je ukazano.
Rkm 2
Rkm 3
Rkm 4
Rkm 5
Rkm 6

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17