opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U župi Gospe Snježene u Deževicama od 2. do 4. svibnja nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić održao je duhovne vježbe za šestoricu maturanata nadbiskupijskog sjemeništa „Petar Barbarić“ iz Travnika.
DV 01

Duhovne vježbe započele su u večernjim satima 2. svibnja molitvom večernje, povečerja i kratkim razmatranjem koje je kardinal Puljić održao sjemeništarcima maturantima uz sudjelovanje duhovnika u malome sjemeništu vlč. Pave Šekerije.

Drugi dan duhovnih vježbi protekao je u razmatranjima i molitvi, a u večernjim satima kardinal Puljić je zajedno sa sjemeništarcima predmolio Gospinu krunicu i nakon krunice predslavio Svetu misu za narod na kojoj su sudjelovali i župljani župe Deževice.

Zadnjeg dana duhovnih vježbi dva razmatranja sjemeništarcima je održao vlč. Jakov Kajinić duhovnik u VBS-u, a duhovne vježbe završile su svetom misom u večernjim satima koju je predslavio kardinal Puljić uz koncelebraciju rektora sjemeništa preč. Željka Marića, deževičkog župnika vlč. Marina Marića, vlč. Pave Šekerije i vlč. Jakova Kajinića. (kta)
DV 02
DV 03
DV 06
DV 07
DV 08

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17