opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Proteklih godina dio federalnih proračunskih sredstava za cestogradnju koji se osigurava od novca naplaćenog izdvajanjem GSM licencije nije iskorišten pa je federalna Vlada odlučila taj novac raspodijeliti na druge projekte i tako izravno pomoći razvoju cestovne infrastrukture regionalne i lokalne razine.
Cavara

Iako je riječ o financijskim sredstvima od nekoliko desetaka do nekoliko stotina tisuća maraka, ona će itekako pomoći poboljšanju cestovne infrastrukture u mnogim područjima Federacije.
Među projektima koji će dobiti potporu nalazi se i putni pravac Kreševo-Tarčin, za što je odobreno 150.000 KM. Podsjećamo, za uređenje i asfaltiranje ostala je još dionica koja dosad asfaltirani dio puta spaja sa Sastavcima, u dužini od oko 400 metara.
Infrastrukturni projekti, prije svih oni vezani za ceste (Kreševo – Tarčin, Kreševo – Kiseljak i Kreševo – Lepenica), bili su i povod posjeta općinskog načelnika Radoja Vidovića predsjedniku Federacije BiH, Marinku Čavari, koji je izrazio je spremnost za suradnju u realizaciji spomenutih i drugih projekata.
103a

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17