Kontakt

E-Uprava

Poštovani posjetitelji,
Trudili smo se na ovoj stranici približiti vam općinsku administraciju i pomoći Vam u rješavanju svakodnevnih poslova ...
 
Na ovom mjestu u narednom periodu bit će dostupne usluge e-Uprave.
 
Pokušat ćemo na svako vaše pitanje odgovoriti, udovoljiti dobronamjernoj sugestiji stoga Vas molimo da nas za sve prijedloge kontaktirate na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
E-uprava

Kontakt

Općina Kreševo

FRA GRGE MATIĆA 49

71260 KREŠEVO
 
RUKOVODITELJ SLUŽBE

ZLATICA  KULIŠ dipl.ing.građ

Pomoćnica  Općinskog  načelnika

Viši  stručni  suradnik  za  urbanizam  i  građenje

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

DJELATNICI  KATASTRA  NEKRETNINA

ELIZABETA  BAN

Viši  referent  za  poslove  katastra  i  katastarskog  operata

 

IVO  PERIĆ

Viši  referent  geodeta  u  katastru

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

DJELATNIK  URBANIZMA

AZIZ  HANDŽIĆ

Viši  samostalni  referent  za  urbanizam  i  građenje

 

DJELATNICA   IMOVINSKO-PRAVNIH  POSLOVA

MARICA  BAREŠIĆ

Viši  samostalni  referent  za  imovinsko-pravne  poslove  i  stambeno  komunalne  poslove

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

KONTAKT

Tel. : 030/806-622

        030/806-602

Email : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">

 

DJELATNICI   CIVILNE  ZAŠTITE

DAVOR KOŽUL

Viši  samostalni  referent  za  mjere  zaštite  i  spašavanja, te  popunu  i  mobilizaciju  ljudstva, MTS  opreme, kao  i  motrenje, obavještavanje  i  uzbunjivanje

 

DANIEL VUKOVIĆ

Viši  referent  za  poslove  vatrogastva

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

KREŠIMIR  MARKOVIĆ

za  poslove  vatrogastva – vozač

 

KONTAKT

Tel./Fax. : 030/806-466

Pitajte

Ispunite formular i pošaljite pitanje službi.
Molimo ispunite Obvezna polja.
 
Slažem se sa uvjetima korištenja obrasca
Formular je informativnog karaktera

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina

UPOZNAJMO SVOJE KORIJENE!

knjige 2

Iz tiska je izašla knjige Mile Jukića Katolički rodovi župa Kreševo, Lepenica (Banbrdo), Kiseljak i Deževice 1742.-1992. godine.

Knjiga je A4 formata, u dva toma, sa ukupno 484 stranice, a u njoj su obrađeni podrijetlo i vrijeme doseljenja pojedinih rodova, njihova kretanja na navedenom području te doneseni brojni drugi podaci. Tiskana je u tvrdom i u broširanom uvezu.

Osnovu knjige čine popisi katolika u BiH biskupa fra Pavla Dragićevića (1742.) i fra Marijana Bogdanovića (1768.), podaci iz matičnih knjiga krštenih, vjenčanih i umrlih Franjevačkog samostana Kreševo od 1765.

godine do 1992. godine te matičnih knjiga župa Banbrdo, Kiseljak i Deževice od vremena njihovog osnutka do kraja obrađenog razdoblja.

Obavljena su i terenska te istraživanja dostupne literature vezane za ovu temu.

Kroz matice su obrađena imena više od 150.000 osoba rođenih, vjenčanih i umrlih od 1742. do 1992. godine, a istraženo je podrijetlo te ostali bitni podaci o više stotina prezimena/rodova koji su nekad živjeli ili i danas žive na navedenom području. U knjizi su doneseni i faksimili za većinu prezimena, uglavnom pisani latinskim jezikom. Knjiga se može kupiti kod „Foto-Stanića“, narudžbom kod izdavača, Udruge „Klepsidra“, na e-mail klepsidra.klepsidra@gmail.com, ili kod autora, narudžbom na broj 063/339-639.