opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da je Srednjoevropska inicijativa (CEI) pokrenula izvanredni poziv za podnošenje projektnih prijedloga COVID-19 2020, kao odgovor na pandemiju izazvanu corona virusom.
CEI
Cilj poziva je brzo rješavanje specifičnih potreba u državama Centralne i Istočne Evrope. Ukupna vrijednost Poziva u iznosu od 600 000 EUR biće dodijeljena za prijedloge u tri područja a to su:
• zdravstvo i telemedicina (MED)  Softver telemedicine omogućuje liječnicima da im se obrate pacijenti putem video veze, što može biti korisno za prakse tijekom lijecenja, nabavka medicinske opreme, odrzavanje online seminara,
• obrazovanje i e-učenje / učenje na daljinu (EDU) (nabava opreme za online nastave), i
• potpora mikro, malim i srednjim poduzećima (MSME) (softver za rad, pogotovo kad nije moguće doći na svoje radno mjesto, odrzavanje online seminara.). 
Podnositelji projektnih prijedloga moraju biti iz država članica CEI, s prioritetom na zemalja koje nisu članice EU.
Poziv za dostavu projekata odnosi se na javni i privatni sektor, nevladine organizacije, međunarodne / regionalne organizacije, Aplicira se za CEI grant 100% od vrijednosti projekta, do maksimalnog iznosa 40.000 EUR.
Posebna pažnja posvetit će se zemljama CEI koje nisu članice EU.
Prijave se mogu podnijeti do 9. travnja ove godine.
Više informacija o Pozivu, kao i aplikacijski obrazac, možete pronaći na sljedećem linku  
https://www.cei.int/news/8812/covid-19-extraordinary-call-for-proposals-launched-600000-eur-for-projects-in-fields-of-healthcare

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17