opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Kantonalni štab civilne zaštite KSB dostavio je Ministarstvu gospodarstva KSB Preporuku za postupanje broj 01-40-6/20-4 od 24. III. 2020. godine, a u svezi s Naredbom Federalnog stožera civilne zaštite broj 12-40-6-148-25/20 od 19. III. 2020. godine, kojom obavještavaju da su u konsultaciji s Federalnom upravom Civilne zaštite dali preporuku da poslodavci i druge pravne osobe sami organiziraju prijevoz za svoje uposlenike, uz obvezno poštovanje higijensko-epidemioloških mjera (udaljenost između putnika, zaštitne maske i rukavice, dezinfekcija vozila poslije svake voženje i dr.).
KSB grb
Za svako vozilo obvezno je posjedovanje ugovora o vanlinijskom prijevozu, spisak uposlenika koji se prijevoze ili iskaznica gospodarskog subjekta s fotografijom uposlenika, ovjerena i potpisana od ovlaštene osobe. Ukoliko je vozilo u vlasništvu gospodarskog subjekta, potreban je dokaz o toj činjenici.
Za potrebe poštivanja policijskog sata svi uposleni trebaju imati potvrde gospodarskog subjekta izdane s memorandumom, da uposlenik radi u smjenama, a istu možete preuzeti na Službenoj stranici Vlade SBK (www.sbk-ksb.gov.ba).
Apeliramo na gospodarske subjekte da se ponašaju odgovorno i da se strogo pridržavaju pojačanih higijensko-epidemioloških mjera izdanih od strane nadležnih institucija kako bi zaštitili sebe, svoje porodice i najugroženije kategorije stanovništva.

Opširnije na https://sbk-ksb.gov.ba/bs/novosti/obavijest-o-mogucnostima-organizovanja-prevoza-uposlenika.html

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17