opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Najveći dio aktivnosti koje su se našle u ovogodišnjem programu obilježavanja Dana općine Kreševo završene su.
POZIVNICA2019Tako su proteklog vikenda održani „Outdor film&foto festival 3fok“ i 6. Moto susret. Obje manifestacije su kvalitetnim programom privukle mnoge posjetitelje iz čitave Središnje Bosne. Prije toga su završena dva sportska događaja, extreme enduro utrka "Fenix" i Općinske sportske igre, koja su pobudila pozornost mnogih sportskih zaljubljenika.

Tradicionalni malonogometni turnir u Komarima počinje za nekoliko dana, u četvrtak, 1. kolovoza, a trajat će do 17. kolovoza. U utorak, 6. kolovoza, u „Napretkovom“ domu će u 19 sati biti predstavljen Zbornik radova sa simpozija o rudarstvu, metalurgiji i geonaslijeđu Kreševa, Fojnice i Kiseljaka, a četiri dana kasnije će na platou uz bazen „Banja“ biti priređeno nešto sasvim novo, „Ladies night“.

Službene aktivnosti uglavnom su planirane za 14. i 15. kolovoza. Svečana sjednica Općinskog vijeća bit će održana 14.VIII. s počezkom u 19.30, nakon čega će na Trgu fra Grge Martića koncert održati „Gazde“, najpopularniji hrvatski tamburaški sastav. Prije početka svečane sjednice čelnici Općine će obići najznačajnije infrastrukturne i druge projekte koji se trenutno realiziraju ili su upravo dovršeni.

Za sam Dan općine, 15.VIII., planirano je polaganje vijenaca uz spomenik poginulim braniteljima, a potom i svečana sveta misa, nakon koje će na platou ispred vjeronaučne dvorane opet biti upriličen glazbeni program. .

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17