opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke prepoznalo je ustrajno zalaganje učenika osnovnih i srednjih škola u nastavnim i izvanstavnim aktivnostima, kao i njihovo uzorno vladanje tijekom školovanja, te jučer upriličilo dodjelu diploma i novčanih nagrada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola u Federaciji BiH u školskoj 2017./2018. godini.
Monika 9
Marljivoj i uzornoj učenici Srednje škole „Kreševo“ Moniki Kraljević federalna ministrica obrazovanja i nauke dr. sc. Elvira Dilberović uručila je ovo istaknuto priznanje za ostvaren uspjeh u učenju, izvannastavnim aktivnostima, natjecanjima iz različtih nastavnih područja i volonterskom radu.

Osim što je svojim primjerom još jednom dokazala da su trud, uzorno vladanje i kontinuiran rad, utemeljen na spoznaji o važnosti usvajanja i dijeljenja znanja, vrijednosti na kojima počiva odgojno-obrazovni proces, Monika je imala čast obratiti se riječima zahvale u ime svih nagrađenih. Ravnateljici Srednje škole „Kreševo“ Mariji Vidović uručeno je priznanje za prepoznavanje, poticanje i usmjeravanje talentiranih učenika u srednjoškolskom odgojno-obrazovnom procesu.

Monika 3Monika 1Monika 7Monika 4Monika 5Monika 6Monika 8

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17