opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog državnog prvenstva u Kiseljaku, ove godine će smotra mažoretkinja biti priređena u Kreševu.
Mažoretkinje
Organizatori smotre i ovaj put su „Kiseljačke mažoretkinje“, koje su u Kreševu nedavno pokrenule svoju podružnicu. Prema njihovim najavama, očekuju se nastupi mažoretkinja iz Novog Travnika, Rame, Travnika, Širokog Brijega, KŠC-a Sarajevo, Kiseljaka i Kreševa.

Kao nešto novo, ali nadasve zanimljivo, publici će se predstaviti i djevojčice uzrasta od 3 do 9 godina koje će se natjecati u disciplini „prvi korak“. Vrijedi istaknuti da će događaj pratiti i Europska mažoret asocijacija, odnosno da će smotri nazočiti njen predsjednik Alen Šćurić, kao i predstavnici Hrvatskog mažoret saveza.

Inače, Bosnu i Hercegovinu će ove godine na europskom prvenstvu, koje se u rujnu održava u Srbiji, predstavljati ekipe Kiseljaka, Rame, Novog Travnika te Širokog Brijega.

Smotra u Kreševu je planirana u subotu 2. lipnja i bit će podijeljena u dva dijela. Nakon otvorenja, u 12 sati, uslijedit će defile kroz grad, nakon čega će se sve sudionice uputiti u sportsku dvoranu na Trosvi, gdje se program nastavlja u 14 sati.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17