opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Maketom stare kreševske kuće, predstavnici Srednje škole „Kreševo“ ostvarili su zapažen učinak i promovirale naš kraj na „Danima europskog naslijeđa 2017.“  
A 827
Rezultat je to nesebičnog zalaganja i maštovitog stvaralaštva, utemeljen na izvannastavnim aktivnostima Srednje škole „Kreševo“, tj. praktičnom i kreativnom radu na satima maketarske sekcije, a ostvarila ga je učenica drugog razreda tehničara za vozila i vozna sredstva, Mia Latinović, zajedno sa svojom razrednicom i voditeljicom maketarske sekcije, profesoricom Željkom Gujić.

Zahvaljujući osvojenom prvom mjestu u kategoriji za najbolji srednjoškolski likovni rad/maketu/skulpturu na natječaju „Mladi i naslijeđe 2017.“, kao dijela programa „Dani europskog naslijeđa 2017. - Upoznajmo kulturnu baštinu i čuvajmo prirodu“, realiziranog u organizaciji Federalnog ministarstva kulture i sporta, Latinović i Gujić su od 25. do 27. listopada boravile u Orašju, pridruživši se pobjednicima iz ostalih osnovnih i srednjih škola.
Svečana izložba učeničkih radova „Upoznajmo kulturnu baštinu i čuvajmo prirodu“ i dodjela diploma te zahvalnica upriličena je 25. listopada u Tolisi. 
A 826

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17