opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Na jučerašnjoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BIH Županije Središnja Bosna došlo je do promjene u vodstvu ove stranačke organizacije: dosadašnji predsjednik Nikola Grubešić, ujedno i ministar zdravstva u Vladi ŽSB, podnio je neopozivu ostavku na mjesto čelnog čovjeka ŽO HDZ BIH ŽSB, priopćeno je iz ŽO HDZ BIH ŽSB. 
A 977
Članovi ŽO HDZ BIH ŽSB za novog su predsjednika aklamacijom izabrali Radoja Vidovića, nekadašnjeg predsjedatelja Doma naroda Parlamenta F BiH i bivšeg načelnika općine Kreševo.
U razgovorima na stranačkim tijelima procijenili smo kako je ovo najbolje rješenje, kako za HDZ BIH, tako i za rad Vlade, pa u konačnici i naše birače. Politička situacija na svim razinama, pa i u našoj županiji, prilično je složena i zahtijevat će dodatni angažman svih nas kako bismo se dodatno uhvatili u koštac sa svim izazovima s kojima smo suočeni i koji nas očekuju. Ovim smo pokazali kako smo vrlo odgovorna stranka, jer smo prepoznali važnost trenutka, a i ja sam, kao odgovoran član HDZ-a BIH, prihvatio ovu dužnost te se zahvaljujem kolegama na ukazanom povjerenju. Zajedničkim ćemo naporima nastaviti raditi još snažnije u pravcu stvaranja što kvalitetnijeg ozračja i dobrobiti svih žitelja naše županije - kazao je Radoje Vidović.
U narednom periodu Nikola Grubešić će nastaviti obnašati dužnost ministra zdravstva i socijalne skrbi u Vladi ŽSB i voditelja odjela za zdravstvo i socijalna pitanja Glavnog vijeća HNS-a.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17