opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Bosna i Hercegovina
Federacija BiH
Kanton Središnja Bosna
Općina Kreševo
Služba za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb
Broj: 03-02-2311/17
Datum: 10.11.2017. godine

 

P O Z I V

na javnu raspravu o Nacrtu Zakona o javno-pravnom partnerstvu (JPP) KSB/SBK

Sabor Kantona Središnja Bosna je na sjednici održanoj 24.10. ove godine prihvatio Nacrt Zakona o Javno-privatnom partnerstvu KSB/SBK. Na istoj sjednici  zaduženo je Ministarstvo gospodarstva/privrede, odnosno interresorna radna grupa Vlade KSB/SBK, da organizira termin i mjesto te da provede javnu raspravu za izradu navedenog zakona  u općinama Kantona.
Javna rasprava će biti održana u Kiseljaku (dvorana Općine) u utorak 14.11, ove godine s početkom u 11 sati. S tim u svezi, Služba za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb poziva sve zainteresirane subjekte da sudjeluju u raspravi i daju svoj doprinos, i to: vijećnike u Općinskom vijeću Kreševo, predstavnike nadležnih općinskih službi, predstavnike Udruge poslodavaca i druge iz privatnog sektora, predstavnike nevladinog sektora i sve druge relevantne subjekte iz javnog i privatnog sektora s područja općine Kreševo.
Tekst Nacrta spomenutog Zakona može se preuzeti na web stranici Vlade KSB/SBK (www.sbk-ksb.gov.ba). Svoje sugestije, primjedbe i prijedloge mogu se dostaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 030/511-217, kao i pismenim putem do 24.12. ove godine na adresu Ministarstvo gospodarstva /privrede KSB/SBK, Ul. Prnjavor 16a, Travnik.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17