opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Kanton Središnja Bosna/SBK

Služba za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb

Kreševo, 23.8.2015

Broj: 02-18-978/15

 

P O Z I V

na javnu raspravu  za istraživanje i korištenje
nemetalnih mineralnih sirovina

 

Na temelju članka 4.stavak 2. Zakona o koncesijama („Sl. novine KSB/SBK,br. 8/09 i 6/13), Služba za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo poziva sve zainteresirane na javnu raspravu za dobivanje koncesije za istraživanje i korištenje nemetalnih mineralnih sirovina na području općine Kreševo, na lokalitetu Bandera - Berberuša, a povodom zahtjeva gospodarskog društva “TRANSKONTOR“ d.o.o. Banja Luka,  Voždovačka  br.39.
                                 O B A V I J E S T

 

I. Javna rasprava će se održati u zgradi Općine Kreševo u vijećnici u ul. fra Grge Martića bb, Kreševo, dana 3.9.2015. (četvrtak) s početkom u 13 sati.                                                        

Javnu raspravu provodi  Služba za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb u koordinaciji sa drugim općinskim službama.
II. TEMA Zahtjev poduzeća “TRANSKONTOR“ d.o.o Banja Luka, ul. Voždovačka br.39, za prethodnu suglasnost Općinskog Vijeća Kreševo za dobivanje koncesije za istraživanje  i eksploataciju nemetalne mineralne sirovine zv. kvarc i kvarcit na lokalitetu Bandera - Berberuša.

Cilj javne rasprave je utvrđivanje relevantnih činjenica neophodnih za donošenje odluke Općinskog vijeća Kreševo, za prethodnu suglasnost za istraživanje i eksploataciju gore spomenute koncesije.

Sve primjedbe prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti prilikom učešća na javnoj raspravi ili u pisanoj formi na adresu Službe za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb Kreševo, ul. Fra Grge Martića 49.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u gore navedenu  Službu (ured br 4).


III.  Na javnu raspravu pozivaju se:


- vijećnici  OV-općine Kreševo,

- predstavnici podnositelja zahtjeva

- predstavnici MZ Polje

- predstavnici zainteresiranih građana i udruženja građana


IV. O javnoj raspravi će se sačiniti zapisnik


V. Obavijest će biti objavljena na oglasnoj ploči Općine Kreševo i službenoj Internet stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).   


Služba za gospodarstvo, braniteljsko-

   invalidsku i socijalnu skrb                    

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17