opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

sluzba cz

Na temelju članka br.147. Zakona o upravnom postupku (Sl. novine FBiH 2/98) i na temelju članka br. 34. i članka br. 40. Zakona o zaštiti okoliša (Sl. novine KSB/SBK 4/05), u predmetu izdavanja OKOLIŠNE DOZVOLE ZA NOVO POSTROJENJE KOJEMU JE NAMJENA „SAMOUSLUŽNA AUTOPRAONICA“, Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina zakazuje:

JAVNU RASPRAVU

Javna rasprava će se održati dana 15.02.2013. (petak)  s početkom u 13.00 sati u prostorijama općinske zgrade Vijećnice u ul. fra Grge Martića bb.

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina poziva  predstavnike MZ-a općine Kreševo, zainteresirane pravne i fizičke osobe, nevladine Eko-udruge, kao i pučanstvo koje gravitira u području izgradnje, da učestvuju u javnoj raspravi u postupku  IZDAVANJA OKOLIŠNE DOZVOLE ZA POSTROJENJE KOJEMU JE NAMJENA „SAMOUSLUŽNA AUTOPRAONICA“,  u mjestu Resnik na kp br-17/5 K.O. Mratinići, čiji je investitor „MILIČEVIĆ“ D.O.O. KREŠEVO iz Kreševa.

 Cilj javne rasprave je utvrđivanje relevantnih podataka i činjenica  neophodnih za odlučivanje u vezi spomenutog predmeta. Prijedlozi, mišljenja i sugestije  kao i sva potrebna dokumentacija dostupna je na uvid u spomenutoj  Službi Općine Kreševo.

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove

 i katastar nekretnina

 

 

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17