opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

sluzba czBosna i Hercegovina / FBiH / KSB/SBK
Općina Kreševo / Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina
Broj: 06-23-009/13 / Kreševo:24.I.2013. godine

Na temelju članka br.147. Zakona o upravnom postupku (Sl. Novine FBiH 2/98) i na temelju članka br. 34. i članka br. 40. Zakona o zaštiti okoliša (Sl. Novine KSB/SBK 4/05), u predmetu izdavanja OKOLIŠNE DOZVOLE ZA NOVO POSTROJENJE KOJEMU JE NAMJENA-FARMA ZA UZGOJ BROJLERA, Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina zakazuje JAVNU  RASPRAVU

Javna rasprava bit će održana 30.I.2013 (srijeda) s početkom u 13 sati u prostorijama općinske zgrade Vijećnica u ul. Fra Grge Martića bb.

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe, nevladine eko-udruge, kao i pučanstvo koje gravitira području izgradnje, da sudjeluje u javnoj raspravi u postupku IZDAVANJA OKOLIŠNE DOZVOLE ZA POSTROJENJE KOJEMU JE NAMJENA - FARMA ZA UZGOJ BROJLERA  u mjestu Crnićki Kamenik na kp br-2191 k.o.Crnići, čiji je investitor Edhem  Neradin.

Cilj javne rasprave je utvrđivanje relevantnih podataka i činjenica  neophodnih za odlučivanje u vezi spomenutog predmeta. Prijedlozi, mišljenja i sugestije,  kao i sva potrebna dokumentacija dostupna je na uvid u spomenutoj  službi.

 

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, 
      imovinsko-pravne poslove
        i katastar nekretnina

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17