opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Na temelju članka 9. 10. i 18. Odluke o organiziranju i provođenju javne rasprave o Nacrtu izmjena i dopuna Prostornog plana Kantona Središnja Bosna 2005-2025, (broj Odluke:01-02-894-1/2020 od 16.12.2020.), Služba sa civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina zakazuje:

JAVNU RASPRAVU O NACRTU

Izmjena i dopuna Prostornog plana Kantona Središnja Bosna 2005.-2025.

Nacrt Izmjena i dopuna Prostornog plana koji se sastoji od: tekstualnog i grafičkog dijela i Nacrta Odluke o provođenju Izmjena i dopuna Prostornog plana KSB/SBK 2005.-2025.godine. biti će izložen na javni uvid u zgradi općine Kreševo, ulica fra Grge Martića 49 ured br.11 i ured br.14 i službenoj stranici općine Kreševo www.kresevo.ba. Tekstualni i grafički dio Nacrta dostupni su na sljedećim linkovima: TEKSTUALNI DIO i GRAFIČKI DIO.

Javna rasprava će trajati devedeset (90) dana.

Pozivamo javnost (sve pravne i fizičke osobe), nevladine organizacije, pučanstvo da izvrše uvid u izloženi Nacrt Izmjena i dopuna Prostornog plana Kantona Središnja Bosna te učestvuju u javnoj raspravi.

Primjedbe , prijedlozi i sugestije o Nacrtu Izmjena i dopuna Prostornog plana Kantona Središnja Bosna 2005.-2025.godine, predaju se neposredno ili putem pošte u pisanom obliku u ovu Službu, a moguća je i dostava primjedbi i putem elektronske pošte, kako slijedi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do završetka javnog uvida .

Primjedbe, prijedlozi, sugestije i mišljenja na Nacrt Izmjena i dopuna Plana koji nisu dostavljeni u roku neće se uzeti u razmatranje.

Sve primjedbe, prijedlozi, sugestije bit će razmatrani od strane nositelja pripreme Nacrta (Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova Kantona Središnja Bosna).

Nakon isteka roka predviđenog za javni uvid i davanja primjedbi i sugestija, održat će se javna rasprava koju će voditi Nosilac izrade Plana – Ipsa institut Sarajevo u suradnji sa Ministarstvom prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova SBK kao Nosiocem pripreme Plana, a o čemu će javnost biti naknadno i pravovremeno obaviještena.

Služba sa civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne

poslove i katastar nekretnina

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17