opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Sinoć su u gradskoj sportskoj dvorani na Trosci odigrane utakmice posljednjeg kola prvog izdanja Juicy malonogometne lige Kreševo.

U odlučujućoj utakmici za prvo mjesto ekipa „Torcide“ pobijedila je ekipu „Caffe Lion“ rezultatom 8:2 i tako postala prvi pobjednik lige. Treće mjesto osvojila je ekipa „Komara“, koja je svladala ekipu „Resnika“ sa 6:1.
U ostalim utakmicama ekipa „Alagića“ bila je bolja od „Troske“ rezultatom 8:5, a ekipa „Bedema“ slavila je potiv „Brca“ rezultatom 9:2.
Proglašeni su i najbolji pojedinci natjecanja. Za najboljeg igrača izabran je Željko Kožul („Caffe Lion“), najbolji strijelac je Filip Buljan („Torcida“), koji je postigao 33 zgoditka, a za najboljeg vratara izabran je Stjepan Judi („Torcida“).
Pobjedničkoj ekipi i najboljim pojedincima uručene su prigodne nagrade. Ligu je organizirala Udruga "Sport za sve - Kreševo", a organizacijski dio vodili su Zoran Marić-Troka i Hrvoje Tvrtković. Ukupno je odigrano 18 kola. 
Organizacijski odbor koristi prigodu zahvaliti se sponzorima lige, sucima Davoru Trogrliću, Mariju Keziji i Željku Kožulu, voditelju programa Nevenu Okiću i svim igračima koji su korektnim i sportskim ponašanjem doprinijeli da se prva sezona Juicy malonogometne lige uspješno završi. Više informacija na www.kresevo.mlk.baCopyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17