opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U uredu općinskog načelnika održan je sastanak na temu unapređenja turizma na području općina Kreševo, Fojnica i Kiseljak.

Na sastanku su bili nazočni načelnik Općine Kreševo, Radoje Vidović, tajnik Općine Kiseljak, Dragomir Lučić, pomoćnik načelnika za opću upravu, društvene djelatnosti, civilnu zaštitu i zajedničke poslove Općine Fojnica, Josip Markota, voditelj Turističkog ureda Općine Kreševo, Dalibor Sičanica, te Marijana Bešlić.
Razgovarano je o mogućnostima kreiranja zajedničke turističke ponude u segmentima u kojima je to moguće. Ocijenjeno je da odmah treba poraditi na uvezivanju biciklističkih staza i izradi vodiča za bicikliste, izradi zajedničkog kalendara javnih manifestacija te aktiviranju privatnog sektora u turističkoj privredi, a iznesena je i zamisao o izradi zajedničke publikacije u kojoj bi bile prezentirane turističke mogućnosti i resursi triju općina.
Dogovoreno je da naredni sastanak bude održan u roku od 20 dana, da svaka od općina na tom sastanku pripremi i predstavi turističku ponudu te da se tada pokušaju dogovoriti novi konkretni koraci koji će ići u smjeru razvoja turizma.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17