opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Centar za edukaciju mladih (CEM), u suradnji s IN Fondacijom, a uz potporu „Kinder-post-zegelsa“, pripremio je mini-grantove “Obojimo svijet!”, koji su namjenjeni mladim ljudima, članovima omladinskih organizacija ili neformalnih skupina i dio su projekta “Mladi protiv rodno zasnovanog nasilja”.

Mogućnost apliciranja za mini-grantove do 1000 KM imat će mladi iz devet zajednica u kojima će se održati prezentacije i info radionice. U programu sudjeluju i Vitez, Travnik, Bugojno, Donji Vakuf, Turbe, Kiseljak i Kreševo. Prezentacija u Kreševu bit će održana u četvrtak, 17.VII. s početkom u 18 sati u „Napretkovom“ domu.

Nazočni na prezentaciji moći će dobiti sve potrebne informacije o projektu i temi, kao i proceduri i uvjetima za apliciranje za mini-grantove.

Nakon prezentacija i info radionica, zainteresirani mladi ljudi će imati priliku poslati svoja motivacijska pisma na osnovi kojih će 30 najboljih biti pozvani na besplatnu trodnevnu obuku o rodno zasnovanom nasilju i pisanju projektnih prijedloga. Obuka će biti održana na Vlašiću od 24. do 26. srpnja. Svi koji prođu obuku moći će aplicirati na mini-grantove, a bit će podržano deset projekata s iznosom od po 1000 KM.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17