opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U 17., pretposljednjem kolu 1. županijske nogometne lige Kiseljak i Kreševo odigrali su na Stadionu hrvatskih branitelja u Kiseljaku bez zgoditaka, 0:0.

Nekad su susreti Kiseljaka i Kreševa, bez obzira na to gdje su igrani, privlačili veliki broj gledatelja. Ove nedjelje bilo ih je malo kao rijetko kada, ali ipak nešto više od prosjeka na utakmicama koje se ove sezone igraju na Stadionu hrvatskih branitelja.

U prvom poluvremenu inicijativu su uglavnom imali Kreševljaci, stvorivši i nekoliko poluprilika, dok je u drugom poluvremenu tempo igre više diktirala domaća momčad. Iako se po rezultatu možda ne bi moglo zaključiti tako, utakmica je od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka protekla u borbenoj, ali fer igri, sa mnogo želje i htijenja, pa i dopadljivih poteza igrača obje ekipe, čak i kada je jaki pljusak prijetio da uvjete za igru svede na minimalne. 

Na kraju je završeno bez zgoditaka, a, realno gledano, neriješenim ishodom mogu biti zadovoljne obje momčadi. Podsjetimo, u jesenskom dijelu prvenstva, u utakmici odigranoj na "Stamal areni", Kreševljaci su slavili rezultatom 6:2.

Evo kako je bilo danas...
Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17