opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Predstavnici "Stanić grupe" i TV Kiss iz Kiseljaka danas su u Kreševu potpisali predugovor o dokapitalizaciji.

Predugovor su potpisali predsjednik Uprave "Stanić grupe", Svjetlan Stanić, i predsjednik Skupštine TV KISS, Mladen Molinar. Tako je TV KISS, osnovana 1992. godine, od danas u većinskom vlasništvu "Stanić grupe".

Uključivanje televizijske kuće s velikim potencijalom u kompanijski portfolio strateški je iskorak „Stanić grupe“ u medijski prostor Bosne i Hercegovine, a u perspektivi i u regiji. Primarni cilj jest ponuditi gledateljstvu u BiH moderan, kvalitetan i vjerodostojan programski sadržaj, čime se želi značajno povećati udio u gledanosti.

„Stanić grupa“ namjerava, kao i u svim svojim djelatnostima, podići standarde kvalitete i pozicionirati novu akviziciju kao nezaobilazni izvor provjerenih informacija i kvalitetne zabave za gledateljstvo Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz spomenute kompanije.

U tom smislu će se u najkraćem roku pristupiti tehnološkoj modernizaciji, proširenju zemaljske mreže, kao i proširenju emitiranja u kabelskim sustavima gdje je to moguće, a paralelno će se raditi na podizanju kvalitete samog programa. Sjedište televizije će od 1. rujna biti u Sarajevu, dok radio nastavlja s radom u Kiseljaku.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17