opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Ispričavam se Moniki Čalaga i organizatorima akcije „Let's do it“ - „Očistimo zemlju za jedan dan“ zbog krive informacije da je akciju čišćenja Dragušnice organizirala Osnovna škola „Dr. Boris Ćorić“. Krivi navod pojavio se samo i isključivo zbog nedostatka prave informacije, a ne, kako je zlonamjerno sugerirano u tekstu objavljenom na kresevo.info, nakon poziva Dragana Lalića, ravnatelja Škole, jer takvog poziva nije bilo.
Fotografije mi je u najboljoj namjeri poslao Dalibor Sičanica, što je i navedeno na kraju članka, a ime Dragana Lalića u tekstu je podebljano kao što su podebljana i sva osobna imena u svim tekstovima na portalu. Razloge za to svima onima koji imaju imalo veze s novinarstvom ne treba posebno objašnjavati.
Smiješno je i pomisliti da bih uklonio sporni tekst s portala. Greške su moguće i dese se. S obzirom na to da organizatori nisu obavijestili naš portal o akciji, desila se greška, ali bez imalo zle namjere ili želje da se nekom pripišu zasluge za nešto što su poduzeli i realizirali drugi.
Milo Jukić

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17