opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Na festivalu pjesme i plesa "KISS STARS", održanom u Kiseljaku, u „Pacificu“, pred više od 400 gledatelja nastupilo je 12 kandidata i predstavilo se svojim plesnim i pjevačkim izvedbama, a nagradu publike osvojila je Ivona Čiča iz Kreševa.

Uz petočlani ocjenjivački sud u sastavu: Ružica Meić, Nikolina Pavlović, Petrik Marjanović, Katarina Miličević i Marijana Budimir, koji je ocjenjivao vokalno izvođenje, scenski nastup i cjelokupni dojam, publika je svojim glasom izabrala svoju pobjednicu, Ivonu Čiča iz Kreševa, koja se predstavila Rihanninom pjesmom Where have you been.Prvo mjesto stručnog ocjenjivačkog suda osvojila je desetogodišnja Tea Barešić iz Kiseljaka.

Osim pjesme, publika je imala priliku uživati u plesnim koreografijama članova Plesnog kluba „Let's Dance Forever“ iz Kiseljaka, koji već 17 godina s ponosom predstavljaju svoj grad osvajajući zapažene rezultate.

Zanimljive su bile koreografije: Hip Hop, Tanga koju se otplesali Laura Marković i Nikola Pavlović; Tacata, Cheerleading, Evolution. Specijalna gošća festivala bila je Barbara Budimir, koja je pjevala poznatu pjesmu iz TV serije „Stella“ Ako budem zvijezda ja.

Zahvaljujući predanom radu plesnog trenera Dejana Brkića te Marijani Budimir, koji su osmislili koreografiju, ali i scenski nastup uz glazbene točke, festival je ipak održan, iako nije dobio potporu nijednog sponzora. Voditelj projekta bio je Josip Milanović, dugogodišnji član Plesnog kluba „Let's Dance Forever“.

(centralna.ba)

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17