opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

IMG-20220624-WA0028.jpg

 

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, dr. Dragan Čović posjetio je danas općinu Kreševo te održao sastanak s članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH.

Kao domaćini su ga dočekali predsjednik Općinskog odbora Kreševo ujedno i Županijskog odbora ŽSB Radoje Vidović, načelnik Renato Pejak i predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a HB Nikica Tomić.

Sastanak je otvorio predsjednik Općinskog odbora, Radoje Vidović koji je prezentirao stranačke aktivnosti i pripremu oko Općih izbora kao i uspostave svih operativnih tijela. Vidović se predstavljajući stanje u stranci osvrnuo i na suradnju sa izvršnom vlasti, Općinskim vijećem i načelnikom, koja je kako je kazao, dobra i nema problema.
Načelnik Renato Pejak govorio je općenito o stanju u ovoj srednjobosanskoj općini, aktualnim projektima, gospodarstvu, suradnji s drugim institucijama i društvenim skupinama.

U kontekstu predizborne kampanje, članovi stranke naglasili su održavanje kontakta s domaćim ljudima, ali i ljudima u dijaspori, naglasivši kako su pozitivne reakcije prilikom svakog razgovora ili zajedničke aktivnosti.

Predsjedenik Čović je govorio i o planu za predstojeće izbore, suradnji sa strankama HNS-a te istaknuo kako je važna upravo županijska razina pogotovo za sredine poput Središnje Bosne. Izrazio je zadovoljstvo predstavljenim podacima.

 

IMG-20220624-WA0031.jpg

 

 

IMG-20220624-WA0032.jpg

 

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17