opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Klub_zena_ribnjak1.jpg

 

U subotu je u Kreševu službeno osnovan Klub za podršku poduzetništva žena Kreševo.

Registriranih žena, poduzetnica ima 45, a danas ih je većina prisustvovala sastanku. Neke ipak nisu mogle doći radi poslovnih obaveza - ali će, kako su same kazale, srdačno pristupiti klubu čim prije budu mogle.

Izabrano je rukovodstvo gdje je za predsjednicu novonastalog kluba, jednoglasno izabrana Irena Miličević Vukoja, mlada poduzetnica rodnog Kreševa, koja je iskreno izrazila želju da pomogne svom gradu i poduzetnicama u njemu. Izabrane su i dvije potpredsjednice, Nikolina Ban i Marija Miličević.

Načelnik Renato Pejak je, također prisustvovao sastanku, gdje je podržao ideje, buduće korake i planove, nakon čega je potpisao Deklaraciju o osnivanju kluba.

Svojim dolaskom i obraćanjem, podršku i vjeru u rad kluba, pružile su Aida Zubčević, predsjednica Udruženja poslovnih žena u BiH, Dženisa Delalić, voditeljica projekta, Vera Bujak, članica udruženja i upravnog odbora kao i Vikica Šunjić, zamjenica direktorice Gender centra FBiH.

Oko 30 prisutnih poduzetnica, imalo je priliku da se međusobno upoznaju, predstave svoje biznise, proizvode i usluge te podijele iskustva, kontakte ali i brige i nedaće s kojima su se susretale i još uvijek se susreću. Među najčešćim i najvećim problemima, istakle su rad na crno - nelojalnu konkurenciju i nedostatka poticaja.

Prisutne su pohvalile odnos Načelnika i njegovih suradnika prema njima i istaknule da ih je Općina uvijek maksimalno podržavala u ostvarenju njihovih ciljeva.

Sastanak je održan u kreševskom restoranu “Ribnjak”, čija je vlasnica i članica Kluba.

 

Klub_zena_ribnjak2.jpg

 

Klub_zena_ribnjak3.jpg

 

irena-4.jpg
Irena Miličević Vukoja

 

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17