opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Ministarstvo gospodarstva Županije Središnja Bosna objavljuje javne pozive za odabir korisnika sredstava s pozicija Budžeta Ministarstva privrede u 2022.godini.

Rok za podnošenje prijava je 20 (slovima: dvadeset) dana od dana objavljivanja Javnog poziva u sredstvima javnog informiranja i web-stranici Vlade Srednjobosanskog kantona www.sbk-ksb.gov.ba.

 

1. Javni poziv za odabir korisnika sredstava s pozicije „Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima za poticaj privredi“ za 2022.godinu

- POZIV  
IZJAVA
- ZAHTJEV

 

2. Javni poziv za odabir korisnika sredstava s pozicije „Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima za podršku razvoju poduzetničkih zona“ za 2022.godinu.

- POZIV
- IZJAVA
- ZAHTJEV

 

3. Javni poziv za odabir korisnika sredstava s pozicije „Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima za javno-privatno partnerstvo“ za 2022.godinu.

- POZIV
- IZJAVA
- ZAHTJEV

 

4. Javni poziv za odabir korisnika sredstava s pozicije „Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima – podrška razvoju poduzetništva i pokretanju novih start-up kompanija“ za 2022.godinu.

- POZIV
- IZJAVA
- ZAHTJEV

 

5. Javni poziv za odabir korisnika sredstava s pozicije „Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima –poticaji privredi uspostava fonda za potporu poduzećima u završetku i implementaciji međunarodno priznatih standarda i kvaliteta“ za 2022.godinu.

- POZIV
- IZJAVA
- ZAHTJEV

 

Ministarstvo_gospodarstva_SBK.jpg

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17