opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Nova_informaticka_oprema_Srednja_skola_Kresevo2.jpg

 

Zahvaljujući financijskoj potpori Vlade Republike Hrvatske, točnije Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u iznosu od 20.000,00 kn, u Srednjoj školi „Kreševo“ realiziran je projekt „Opremanje kabineta informatike“.

Sredstva su dodijeljena temeljem Javnog poziva za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2021.godinu.

Odobrenim sredstvima nabavljeno je šest novih računala kao i dodatna oprema, WiFI router, WiFI pojačivači signala te produžni kabel s prednaponskom zaštitom, koji su postavljeni u kabinet računalstva.
Voditelj projekta je prof. Ivica Tolo.

''S obzirom na to da je cilj projekta bio poboljšati uvjete za rad u kabinetu računalstva, ovim projektom smo to i uspjeli jer učenici koji se školuju za zanimanje tehničar za računalstvo će imati priliku u školi usavršiti svoja teorijska znanja i primijeniti ih kroz praktičnu nastavu na novijim računalima.
Ovim putem se zahvaljujemo Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske što su prepoznali potrebe naše škole te se nadamo i daljnjoj uspješnoj suradnji''. - Uprava Srednje škole Kreševo

 

Nova_informaticka_oprema_Srednja_skola_Kresevo3.jpg

 

Nova_informaticka_oprema_Srednja_skola_Kresevo1.jpg

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17