opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Na dodjeli priznanja za "Najpoželjnijeg poslodavca 2021.", koje organiziraju kompanija „Kolektiv“ d.o.o. i MojPosao.ba, „Stanić Trade“ je zauzeo drugo mjesto u sektoru maloprodaje. Nominirano je ukupno 500 kompanija, a ove godine je za najbolje glasovalo više od 11.000 ispitanika.
Stanic Trade Najpozeljniji Poslodavac 2021 800x450
"Veoma smo sretni što smo se odabirom građana našli na listi ovogodišnjeg izbora za najpoželjnijeg poslodavca i zauzeli drugo mjesto u sektoru maloprodaje. Protekle dvije godine pandemije tržište rada je itekako doživjelo transformaciju. Od velikog broja ugašenih radnih mjesta prve godine, pa sve do povećane potražnje istih već naredne godine. Za nas su ove dvije godine bile veoma izazovne jer smo morali uvoditi nove modele rada i svakako voditi brigu o zdravlju svojih uposlenika, a sve s ciljem da zadržimo sva radna mjesta. Ponosimo se činjenicom da smo prepoznati kao kompanija koja brine o svojim uposlenicima, nudi atraktivne i primamljive uslove za rad, koja njeguje pozitivno radno okruženje i koja uliva sigurnost zadržavanja posla, te mogućnost napredovanja, edukacije i poslovnog usavršavanja. Ponosni smo na ovo priznanje jer nam je stiglo u najtežim vremenima savremenog poslovanja i ostavlja nam zadatak da opravdamo dato nam povjerenje i dalje ulažemo u sve vrijednosti ljudskih resursa", izjavio je Damir Kalmar, predsjednik Uprave „Stanić Trade“ d.o.o.
Kompanija zapošljava 100 osoba i spada u kompanije koje paralelno razvijaju distributivnu mrežu i vlastite retail objekte pod nazivom Techno Shop koji je ujedno najveći bh. lanac trgovina potrošačke elektronike.
Oficijelni je distributer nekoliko svjetski poznatih brendova: LG Electronics, Philips, Sony, Hisense, Indesit, Whirpool, Toshiba, Electrolux, Bosch, Tefal, Rowenta, Krups, Miele i Gorenje.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17