opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

I nakon četvrtog kola nogometaši NK „Kreševo“ zadržali su čelnu poziciju, a pobjeda protiv FK „Fojnice“ na gostujućem terenu dokaz je više da bi je mogli zadržati i u nastavku prvenstva „A“ skupine Županijske lige.
Grb NK Kreševo
Iako je izvan stroja bilo nekoliko važnih igrača (Buljan, Ivičević, Klještan i Bjelica), kreševska momčad je u Fojnici slavila rezultatom 3:2.
Domaći su poveli u 21. minuti, ali je „Kreševo“ vrlo brzo izjednačilo pa se na odmor otišlo pri rezultatu 1:1. Da za Fojničane, unatoč prednosti domaćeg terena, neće ići glatko, pokazalo se u 74. minuti, kad Kreševljaci dolaze u vodstvo. Fojničani su, međutim, izjednačili samo minutu kasnije, ali su gosti iz Kreševa zgoditkom postignutim minutu prije kraja regularnog dijela pokazali da su došli po pobjedu.
U ostalim susretima gosti su osvojili gotovo sve bodove. „Romari“ su slavili protiv domaćih „Kaćuna“ 3:0 i tako, zajedno s Kreševljacima, ostali na vrhu tablice, „Busovača“ je osvojila tri boda na gostovanju u Šantićima (3:1), a „Bilalovac CPU“ i „Lugovi“ odigrali su neriješeno, 2:2.
U narednom kolu u Kreševu gostuje momčad NK „Šantići“.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17