opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Općinski načelnik Renato Pejak i njegov prethodnik na toj poziciji Radoje Vidović danas su primili čelnike Nogometnog kluba „Kreševo“.
IMG bb485826d122aad48101e6e5d7f98aa1 V
Javnost je već upoznata s tim da NK „Kreševo“, nakon dulje pauze, od ove sezone ponovno dobiva seniorsku momčad i starta u službenim natjecanjima. U Upravi Kluba okupili su se mladi ljudi, puni energije i željni da kreševski nogomet vrate na stare staze slave, a ne manjka ni onih koji žele financijski pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva. U tom smislu će, uz sponzore, svoj obol dati i Općina Kreševo, što je i bio povod današnjeg okupljanja, koje su čelnici Kluba iskoristili kako bi predstavili planove i zahvalili načelniku Pejaku na potpori.
Seniorski tim će se, pod trenerskom palicom nekadašnjeg prvotimca Aleksandra Simića, i s Ivicom Orozom na čelu Uprave Kluba, uglavnom graditi na domaćim snagama, a jedan od ciljeva je i da se kroz rad s omladinskim pogonima u narednim godinama osigura stabilan priliv novih prvotimaca. 
Novoformirana momčad se, paralelno s osiguravanjem uvjeta za rad od strane Uprave (uređenje terena, prikupljanje financijskih sredstava, itd.), kali kroz prijateljske utakmice, a u dosadašnje dvije zabilježena je pobjeda protiv „Famosa“ u Vojkovićima (4:1) i poraz na domaćem terenu protiv „Brnjaka“ (0:1).

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17