opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Iz Osnovne škole "Dr. Boris Ćorić" Kreševo priopćeno je da je još jedna inicijativa za poboljšanje uvjeta, upućena prema Središnjem uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, urodila plodom.
Kompp
Spomenuti Ured je, naime, na natječaju za 2020.godinu odobrio 12.000 kuna za projekt „Opremanje kabineta informatičkom opremom.“
Nastava informatike izvodi se po NPP-u za učenike od 6. do 9. razreda, a nastavnici i stručni suradnici u istom kabinetu provode informatičku edukaciju i osposobljavanje za izvođenje nastave na daljinu. Kako je kreševska osnovna škola izabrana za pilot-školu za prelazak na e-sustav, informatička oprema joj tim potrebnija, kako u smislu kvantiteta, tako i u njenoj modernizaciji.
Cilj kojem Škola teži jeste podizanje informatičke pismenosti učenika i djelatnika, njihovo uključivanje u napredne razine informatičkih znanja i vještina, sudjelovanje učenika informatičke sekcije u natjecanjima, poboljšanje kvalitete nastave iz drugih nastavnih predmeta te postavljanje temelja za nadarene učenike u nastavku školovanja, priopćeno je iz OŠ „Dr. Boris Ćorić“.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17