opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U privitku se nalazi poziv za održavanje sastanka u Ministarstvu gospodarstva KSB s predsjednikom Uprave Razvojne banke FBiH i suradnicima s javnim i privatnim sektorom, na kojem će biti predstavljene aktivnosti, nova ponuda kreditnih linija te programi koji mogu pomoći razvoju javnog i privatnog sektora. U privitku se nalaze i neke od ponuda kreditnih linija. 
Sastanak će biti održan 4. III. u 10 sati u zgradi Vlade Kantona Središnja Bosna, Stanična 43, dvorana na II. katu.
Pozivamo gospodarstvenike, obrtnike, poljoprivrednike s područja naše općine, ukoliko su zainteresirani za navedeno, da prijavu dolaska potvrde  na broj 030/806-602  najkasnije do petka 28. II., kako bismo na vrijeme mogli javiti koji broj sudionika koji se očekuje.   
Poziv za održavanje sastanka općinamaDugoročni kredit za izvoznike 1Dugoročni kredit za izvoznike 2Financiranje izvršenog izvoza 1Financiranje izvršenog izvoza 2Financiranje poljoprivrede 1Financiranje poljoprivrede 2Financiranje poljoprivrede uz grant Federalnog ministarstva poljoprivrede 1Financiranje poljoprivrede uz grant Federalnog ministarstva poljoprivrede 2Investicijski projekti 1Investicijski projekti 2Kredit za održavanje zaposlenosti 1Kredit za održavanje zaposlenosti 2Kredit za pripremu izvoza 1Kredit za pripremu izvoza 2Kreditiranje mikrobiznisa 1Kreditiranje mikrobiznisa 2Kreditiranje stalnih sredstava 1Kreditiranje stalnih sredstava 2Poticaj zapošljavanju 1Poticaj zapošljavanju 2

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17