opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U subotu je održan XV. sportski susret Frame Bosne Srebrene. Geslo ovog susreta bilo je: "Što je od Boga rođeno, pobjeđuje svijet“. (1 Iv 5, 4). Na susretu se okupilo preko 400 framaša iz petnaestak bratstava Bosne Srebrene, a treću godinu zaredom domaćin je bila Frama Konvikt Visoko.
Framf
Susret je započeo u jutarnjim satima okupljanjem u dvorani Franjevačke klasične gimnazije, nakon čega je slavljena sveta misa. Predvodio ju je novi duhovni asistent fra Davor Petrović u suslavlju deset duhovnih asistenata. Svetu misu animirao je bend „Novo nebo“ iz Zenice.

Nakon mise uslijedio je zajednički ručak i fotografiranje, a potom je fra Davor "Petnaesti sportski susret Frame" proglasio otvorenim.

Dečki su se natjecali u nogometu, a djevojke u odbojci. Među najboljima su se izdvojile: Frama Kreševo (1. mjesto u nogometu), Frama Uskoplje (1. mjesto u odbojci i 2. mjesto u nogometu), Frama Livno (2. mjesto u odbojci i 3. mjesto u nogometu), Frama Vitez (3. mjesto u odbojci). Najbolji igrači ovog Susreta bili su: Tanja Ružić (najbolja odbojkašica – Frama Vitez), Leo Kožul (najbolji nogometaš – Frama Kreševo) i Jure Cvrlje (najbolji golman – Frama Livno). Dodijeljena je i diploma za najbolje navijanje, koju je ove godine odnijela Frama Bučići.

(frama-ofs.com)

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17