opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Jučer je u prostorijama Srednje škole „Kreševo“ održana prezentacija rezultata ankete o vršnjačkom nasilju, nasilju među djecom i mladima koju su u sklopu akcije "Rad policije u zajednici na temu vršnjačkog nasilja" 18.II. ove godine u školi proveli djelatnici Policijske stanice Kreševo.
VN 6

Osim o rezultatima ankete, govorilo se i o poduzimanju mjera na sprječavanju nasilja. Prezentaciji su nazočili službenici PS Kreševo, ravnatelj Škole i profesori, članovi Vijeća roditelja i Vijeća učenika, članovi Školskog odbora, predstavnici Centra za socijalni rad Kreševo, ravnateljica Doma zdravlja Kreševo te predstavnici Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Kreševo.

Navedena anketa pokazuje da su određeni vidovi nasilja prisutni i u ovoj školi, mada u manjoj mjeri, što je svakako rezultat kontinuiranog rada na sprječavanju, ali i sankcioniranju takvih pojava. Potrebno je ustrajati u tome radu, u koordinaciji sa obiteljima učenika i nadležnim službama, zaključeno je na kraju današnje prezentacije, kada je potpisan i Protokol o postupanju u slučaju nasilja.
VN 1
VN 2
VN 3
VN 4
VN 5
VN 7
VN 8

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17