opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U Mostaru je održano prvenstvo BiH u tradicionalnom karateu na kojemu su sudjelovale i tri članice Karate kluba „Zanshin“ iz Kreševa.
Karate 3

Marta Lepan, Martina Buzuk i Duška Šipka su tom prigodom postale državne prvakinje ekipno u konkurenciji mlađih kadetkinja.
Tim povodom primio ih je, zajedno s Ankicom Tvrtković, šeficom službe za financije, opću upravu i društvene djelatnosti, općinski načelnik Radoje Vidović.
Njihov trener Mato Dujmović informirao je općinske djelatnike o radu i planovima Kluba za naredni period. Karate klub „Zanshin“, koji trenutačno broji oko 40 aktivnih članova, od kojih su većina osnovnoškolci i srednjoškolci, te dvadesetak rekreativaca, namjerava naredne godine aplicirati za domaćinstvo državnog prvenstva u tradicionalnom karateu. Od značajnijih aktivnosti u narednom periodu valja istaknuti sudjelovanje na prvenstvu F BiH u studenom te na svjetskom prvenstvu u Beogradu u prosincu. Boje Kreševa i BiH bi na tom prvenstvu trebale predstavljati upravo spomenute državne prvakinje.
Karate 1
Karate 2


Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17