opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić danas su boravili u posjetu Općini Kreševo, a sastanku je prisustvovao i ministar zdravstva i socijalne politike Županije Središnja Bosna, Nikola Grubešić.
IMG 5902

Čavara, Martić i Grubešić sastali su se s kreševskim općinskim načelnikom Radojem Vidovićem i njegovim suradnicima. Načelnik Vidović upoznao je nazočne sa stanjem na području općine te predstavio cestovne infrastrukturne projekte Kreševo – Tarčin, Kreševo – Kiseljak i Kreševo – Lepenica. Na sastanku je razgovarano i o mogućnostima unapređenja suradnje s ciljem stvaranja preduvjeta za jačanje gospodarstva i lakši svakodnevni život stanovnika općine Kreševo, a istaknuta je i potreba da se kod donošenja zakonske regulative na višim razinama uvažavaju mjerodavnosti i stajališta lokalne samouprave, osobito kad se radi o pitanjima korištenja javnih dobara.
Na kraju sastanka su ministar Martić i načelnik Vidović potpisali ugovor o realizaciji projekta "Povećanje energetske učinkovitosti i smanjenje emisije polutanata u atmosferu administrativnog objekta općine Kreševo – ugradnja centralnog sustava grijanja i zamjena kotla na fosilno gorivo s kotlom na biomasu", u vrijednosti od 50.000 KM, a potom su svi zajedno posjetili sportsku dvoranu na Trosci na kojoj se upravo postavlja fasada te industrijsku zonu na Resniku, gdje se probija novi put, koji će predstavljati najbliži i najkvalitetniji spoj s koridorom Vc.
IMG 5903
IMG 5912
IMG 5914
IMG 5920
IMG 5924
IMG 5927
IMG 5934

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17