menu item
menu item
menu item jahanje
menu item
menu item
menu item
menu item
menu item
menu item
menu item
menu item kultura
menu item sport

Smještaj

Restoran «Ribnjak», smješten u predivnom prirodnom ambijentu. Raspolaže sa četiri sobe. U neposrednoj blizini je teniski teren. Djeca također imaju svoj kutak između restorana i terena, a ribnjak uvijek raspolaže dostatnim količinama ribe, od koje će vrsni kuhari – dok bacite pogled na prekrasni krajolik – već spremiti ukusno jelo.  

Restoran "Stari ribar" nalazi se u Rakovoj Nozi, na pola puta između Kreševa i Kiseljaka. Raspolaže sa 28 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U sastavu ugostiteljskog kompleksa nalazi se bazen, najveći u široj okolici, koji se opskrbljuje čistom vodom iz bunara. Tu je i ribnjak sa nekoliko vrsta ribe, bašta, ali i poseban dio restorana «skriven» u sjenci obližnje smrčeve šume. Da ništa ne bi nedostajalo, tu je i igralište za djecu, a sve je «uokvireno» prelijepim cvjetnim nasadima.

Ponuda restorana «Banja», uz dugogodišnju tradiciju, vezanu za kvalitetnu vodu, koja izvire iz stijene u neposrednoj blizini i opskrbljuje bazen smješten uz restoran, nedavno je upotpunjena novim sadržajima: uz devet dvokrevetnih soba, te jedan apartman, posjetiteljima nudi i dvoranu za sastanke, te druge sadržaje.

Ni novootvoreni restoran „Lúka“ u Deževicama, kad je u pitanju gastonomska ponuda, nimalo ne zaostaje za spomenutim. Podignut u opuštajućem seoskom ambijentu, uz rječicu Nevra, nudi tradicionalna jela ovog kraja, ali i ona iz internacionalne kuhinje, pa je gurmanski užitak neizbježan. Restoran raspolaže i sa četiri dvokrevetne sobe.

U okolini Deževica nalaze se su bogata lovišta, brojna nalazišta minerala i kristala u starim rudokopima, te nekoliko pećina, među kojima i ona u kojoj je, prema predaji, živio sv. Jakov Markijski. Tu su i brojne označene planinarske staze, te 12 uređenih staza za brdski biciklizam, a poseban užitak pruža džip-safari, pa je restoran „Lúka“ pravo mjesto za višednevni odmor.

Banja web: www.restoranbanja.com e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.tel.: 030/806-820 11 soba

Stari ribar 030/808-002 10 dvokrevetnih soba 

Ribnjak web: http://www.ribnjak-kresevo.com e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 030/806-670 tri dvokrevetne sobe

Luka web: www.restoran-luka.com e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. tel.: 063/369-788, 063/440-157, 063/771-990   četiri dvokrevetne sobe

impressum

 

click logo    designer